Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid.kostka daniel9887 (4217 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Gdyby to był mój to bym tak mógł zrobić,a póki co to tylko możemy marudzić właśćcielowi Po urlopie zrobię sobie łącze na kabel i oleję to(mam taką nadzieję)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
retier1 napisał:
Gdyby to był mój to bym tak mógł zrobić,a póki co to tylko możemy marudzić właśćcielowi Po urlopie zrobię sobie łącze na kabel i oleję to(mam taką nadzieję)

Nie swój internet ma niestety takie uroki, no chyba że za darmo

Polecam z tv kablowej (tańszy od tego z linii tel.)
albo ten światłowód co ci tam kopią w okolicy (najlepsza jakość)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
retier1 a może po prostu zapytaj swoich współlokatorów czy przypadkiem nie zapychają łącza? bo jak kilka osoób zasysa na kiepskim łączu to cudów nie ma, nawet po kablu będzie lipa. Co do samego sygnału to jeśli masz dostęp do routera to w opcjach prawie na bank są ustawienia siły sygnału (zazwyczaj defoultowo na 80%).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Marcinlbn napisał:
retier1 a może po prostu zapytaj swoich współlokatorów czy przypadkiem nie zapychają łącza? bo jak kilka osoób zasysa na kiepskim łączu to cudów nie ma, nawet po kablu będzie lipa. Co do samego sygnału to jeśli masz dostęp do routera to w opcjach prawie na bank są ustawienia siły sygnału (zazwyczaj defoultowo na 80%).

A co to znaczy defoultowo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
retier1 napisał:
Marcinlbn napisał:

A co to znaczy defoultowo?

default =domyslny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok